Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales via DinnerBooking senest d. 26. december men gerne før.

BRØD & SMØR

Stenovnsbagt brød og Arla Unika smør med Læsø salt

FORRET

Hummer og kammusling
blomkål – jordskok – nødder og brunet smør

MELLEMRET

Torsk og kaviar
smørpocheret Vesterhavstorsk og dansk Lyksvadkaviar –
blanquette sauce og brødkrummer

HOVEDRET

Kalvemørbrad
medaljon af dansk kalv fra Himmerland – svampeflan – kartoffeltærte og portvinsky

DESSERT

Citron og vanilje
Variation af citrus, hvid chokolade og vanilje

4 Retter 550,-

excl. billet / bestillingsgebyr

TILKØB

3 gode Unika-oste
med tilbehør og kiks

85,-

Hjemmelavet kransekage

45,-

Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.

Maden skal afhentes imellem kl. 11.30 -13.30 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.

Ring på tlf. 86 60 30 40 for mere information.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.

Videoguide til anretning

Se filmen herunder hvor vi viser hvor let det er at anrette – velbekomme: