Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales via DinnerBooking senest d. 26. december men gerne før.
Nytårsmenu ud af huset
BRØD & SMØR
Stenovnsbagt brød og Arla Unika smør med Læsø salt
FORRET
Hummer og kammusling
blomkål – jordskok – nødder og brunet smør
MELLEMRET
Torsk og kaviar
smørpocheret Vesterhavstorsk og dansk Lyksvadkaviar –
blanquette sauce og brødkrummer
HOVEDRET
Kalvemørbrad
medaljon af dansk kalv fra Himmerland – svampeflan – kartoffeltærte og portvinsky
DESSERT
Citron og vanilje
Variation af citrus, hvid chokolade og vanilje
4 Retter 550,-
excl. billet / bestillingsgebyr
TILKØB
3 gode Unika-oste
med tilbehør og kiks
85,-
Hjemmelavet kransekage
45,-
Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.
Maden skal afhentes imellem kl. 11.30 -13.30 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.
Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.
Ring på tlf. 86 60 30 40 for mere information.
Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.
Videoguide til anretning
Se filmen herunder hvor vi viser hvor let det er at anrette – velbekomme: