Frokostmenu om lørdagen i Brygger Bauers Grotter
Vi holder frokoståbent lørdag fra kl. 11.00-15.00.
Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.
Frokostmenu om lørdagen i Brygger Bauers Grotter
Vi holder frokoståbent lørdag fra kl. 11.00-15.00.
Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.
Dette er et eksempel på vores frokosttapas da den varierer fra uge til uge
Varmrøget Laksemousse med små bagte tomater og estragon
Smør Stegt Torsk med humus – håndpillede rejer og sprøde pappadum
Spansk Serrano skinke – med manchego ost og salte mandler
Croquettas med kylling – spinat – artiskok og frisk citron
Langtidsstegt Okse ristede svampe og sprøde løgringe
Serveres med brød og aioli
220,-
Bestil vinmenu til din tapas – 3 glas for 220,- spørg tjeneren
*
Tapas forret med 2 stk fiske/skaldyr tapas
*
langtidsstegt Okse med sky sauce – svampe – grønt og kartoffel
*
Creme brulee eller kage med is
Frokost Boeuf af Hereford okse
med rødder – råstegte kartofler og sauce Bearnaise med masser af estragon
198,-
Arthurs Cæsar salat
Romainesalat med sprøde trøffelcroutons, friskrevet parmesan, saftigt stegt kyllingbryst og cæsardressing
148,-
Charcuterie Tallerken
Køkkenets udvalg af skinke – pølse og div. specialiteter
148,-
Oste
Danske og europæiske gourmetoste serveret med frugtkompot, nødder, oliven og brød
3 stk.: 98,-
5 stk.: 138,-
Humus
40,-
Salte mandler
40,-
Blandede oliven
40,-
Tzatziki
40,-
Bobler – Stort udvalg af vine.
Diverse kaffe og IS-kaffe – Dagens kage
Spørg betjeningen