nytårsmenu - hovedret
nytårsmenu - dessert

Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 20. december men gerne før.

Bestilles og betales via DinnerBooking.

FORRET

Kraftig “Skummende” Pighvar-bisque
med råmarineret hvid fisk  – jordskok og håndpillede rejer

MELLEMRET

Smørpocheret nytårstorsk
smurt med “torske-brandade” tilsmagt med grovkornet sennep
safran/hvidvinssauce – tomat – æble – purløg og sprød toast

HOVEDRET

Langtidsstegt US. Great Omaha Hereford okse
Med bagt græskar og brændte løg – svampe –
kraftig rødvinsskysauce og kartoffeltærte

Surdejsbrød og Læsø-smør med sydesalt

DESSERT

Nytårsdessert
Med mascarpone – citron – sprød karamel og nødder – knas og knaldperler

4 Retter 450,-
inkl. billet og div. emballage gebyr

TILKØB

3 gode Unika-oste

3 stk. med tilbehør og kiks

75,-

Hjemmelavet kransekage

40,-

Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.

Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.