-UDSOLGT-
Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 20. december men gerne før. Bestilles og betales via DinnerBooking.

Se anretningsvideo på vores Facebook-side

FORRET

Nytårstorsk
Estragon – jordskok – æbler – nødder – urter

MELLEMRET

Jomfruhummer Bisque
Terrin af røde og jomfruhummer – håndpillede rejer og sprøde chips

HOVEDRET

Helstegt kalvemørbrad stegt med urter og svampe
kartoffellasagne – svampetimbale – pastinak puré – Madagaskar pebersauce

DESSERT

Chokolade og Passion
Hvid og mørk chokolade – hasselnød – marengs – passion – “guldkorn og knaldperler”

4 Retter 440,-

TILKØB

3 gode Unika-oste

3 stk. med tilbehør og kiks

75,-

Hjemmelavet kransekage

35,-

Bobler

til kl. 24.00:

100,- (37 cl.)
150,- (75 cl)

Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.

Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.

Vi åbner igen torsdag den 6. januar

Her fra Brygger Bauers Grotter skal der lyde et stort TAK for jeres støtte og for alle jeres besøg i 2021. Det har været en meget speciel tid at drive restaurant i, men I har været go´e og dukket op alligevel.

Også en stor TAK til alle jer der købte nytårsmenuen - vi håber, I alle nød den og havde en hyggelig aften.

Vi trak jo coronastikket før jul og lige nu glæder vi os helt vildt til at byde jer alle sammen velkommen i Viborgs hyggeligste grotter igen fra torsdag den 6. januar.

I kan allerede nu booke bord online - vi ser frem til at se jer igen.