Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles og betales via DinnerBooking senest d. 26. december men gerne før.
Nytårsmenu ud af huset
BRØD & SMØR
Stenovnsbagt brød og Arla Unika smør med Læsø salt
FORRET
Tempereret Pighvar
Løjrom – Blanquette sauce – Ristede svampe
MELLEMRET
Kammusling & Dansk sort hummer
Ravioli – Kraftig cremet hummerbisque
HOVEDRET
Dansk kalvemørbrad
Madagaskarpeber – Kartoffel – Selleri – Græskar – Ristet toast
DESSERT
Hvid chokolade
Mascarponeskum – Passionsfrugt – Nytårsknas
UDSOLGT
4 Retter 525,-
inkl. billet og div. emballage gebyr
TILKØB
3 gode Unika-oste
med tilbehør og kiks
75,-
Hjemmelavet kransekage
40,-
Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.
Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.
Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.
Ring på tlf. 86 60 30 40 for mere information.
Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.