Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 20. december men gerne før.




UDSOLGT
Nytårsmenu ud af huset
FORRET
Kraftig “Skummende” Pighvar-bisque
med råmarineret hvid fisk – jordskok og håndpillede rejer
MELLEMRET
Smørpocheret nytårstorsk
smurt med “torske-brandade” tilsmagt med grovkornet sennep –
safran/hvidvinssauce – tomat – æble – purløg og sprød toast
HOVEDRET
Langtidsstegt US. Great Omaha Hereford okse
Med bagt græskar og brændte løg – svampe –
kraftig rødvinsskysauce og kartoffeltærte
Surdejsbrød og Læsø-smør med sydesalt
DESSERT
Nytårsdessert
Med mascarpone – citron – sprød karamel og nødder – knas og knaldperler
4 Retter 450,-
inkl. billet og div. emballage gebyr
TILKØB
3 gode Unika-oste
3 stk. med tilbehør og kiks
75,-
Hjemmelavet kransekage
40,-
Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.
Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.
Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.
Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.