Selskaber i grotterne

Søger I et spændende og helt unikt selskabslokale til jeres næste fest, så kig forbi Restaurant Brygger Bauer i Viborg, hvor de gamle grotter er det oplagte sted for selskaber fra alt mellem 12 til 50 personer – ja endnu flere endda! Vi hjælper dig gerne med at holde din fest eller arrangement, så det passer til jeres behov og ønsker.

Vi har stor erfaring med at skabe den perfekte fest fra I kommer til I går – en stor oplevelse rigere. I kan selvfølgelig få det, lige som I ønsker det. Tag et kig på vores menuer her på siden og har I særlige ønsker, så er vi også klar til at høre dem. Vi har altid et bredt udvalg af vine fra hele verden og spændende kælderkolde øl. Vi kan garantere en rigtig god og hyggelig dag i helt særlige lokaler.

Henover året afholder vi mange firma og private middagsarrangementer, men har også mulighed for at afholde fester som:

  • Konfirmationer
  • Jubilæum
  • Firmafester
  • Bryllup
  • Fødselsdage
  • …og andre mærkedage.

Her er det muligt at få restauranten for sig selv, men book gerne i god tid!

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KIGGE FORBI ELLER RINGE PÅ TLF. 8660 3040 HVIS DU HAR SPØRGSMÅL ELLER ØNSKER EN FREMVISNING AF VORES SELSKABSLOKALER.

Kunderne siger...

``FANTASTISK sted, alt fra serveringen til stemningen er i særklasse her. Maden er unikt lækker, veltillavet og smukt anrettet. Vi holdt vores bryllup her, og kunne ikke ønske noget som helst anderledes. Både vi og vores gæster var meget imponerede. TAK.``

Mette Maul

``Mine smagsløg er ved at eksplodere af velvære - sikke en fantastisk gastronomisk oplevelse og jeg vil ha' mere! Sikke et hyggeligt sted og skøn atmosfære. Betjeningen er helt i top og musikindslaget var skabt til stedet - hvor sang hun smukt! Vi ses snart igen.``

Margrethe Smith

``Fantastik flotte lokaler, utrolig lækker mad, serveret at et frisk og sødt personale.``

Lilli Olsen