Julebuffeter ud af huset

Vores julebuffeter kan købes fra den 11. november og erstatter fra denne dag de øvrige buffeter.

Julebuffeter #1

Torskesoufflé
med estragon og håndpillede rejer

Røget ”Rødbede” Laks
med timian, peberrodscreme, sprød fennikel og salte mandler

Andepaté
med tynde skiver af marineret andebryst og grønkålssalat

____________________________________

Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg

Eller

Kryddermarineret filet af gris
helstegt med røget paprika og rosmarin

hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
Eller
små råstegte kartofler med persille og nødder

____________________________________

Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler

Eller

Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche

____________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 300,-

Buffeten laves til afhentning – til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag

Julebuffeter #2

I denne buffet er de fleste retter portionsanrettet i små bægere – tanken er at man spiser dem heraf. Alle retterne er små kolde tapasanretninger.

Orientalskmarineret laks
med piment d’espelette, saltbagte beder og mandler

Torskebrandade
med håndpillede rejer og sprøde brød

Gambas
Store stegte rejer med sød-Chili sc. og citron

”Slider” miniburger
med confiteret and – råmarineret rødkål og Dijon-mayo

Tomatsalat
Af små bagte og friske tomater med feta og pesto

Juleskinke
Spansk kogt juleskinke med urter – spicy kartoffelsalat og artiskok

Unika Ost
“Den hvide Dame” med romsyltede rosiner – nødder og rugkiks

Crema Catalana
Med små sukkersyltede appelsiner og kanel

Mini æblemuffin
med pisket cremefraiche og brændte mandler

Div. tilbehør
Som kan spises til alle retterne

To slags brød – smør – aioli – humus og oliven

Pris pr. pers. 300,-

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Julebuffeter #3

Varmrøget laksemousse
med håndpillede rejer – estragon – lakserogn og urter

Saltet torsk
med gremolata – sprød fennikel – purløgscreme og salte mandler

La Prudencia Serrano skinke modnet 24 mdr.
med økologiske gedeost og syltede rødløg

_____________________

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________

Langtidsstegt Hereford okse
med ristede svampe og kraftig skysauce

Sprængt andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg

små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
Eller
flødegratinerede kartofler

_____________________

Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche

Bedstemors pæretærte
med crumble og vanilje creme

___________________________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
40,- pr. pers.

Pris pr. pers. 350,-

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.