Julebuffeter ud af huset

Vores julebuffeter kan købes fra den 21. november og erstatter fra denne dag de øvrige buffeter.

Julebuffeter #1

Store norske marinerede sildefileter
æblekompot med karry – kapers og dild

Varmrøget laksemousse
med estragoncreme og håndpillede rejer

Andelevermousse
kompot med æble/løg og ristet bacon

____________________________________

Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris
marineret med bacon, røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler

Eller

små råstegte kartofler med persille og nødder

____________________________________

Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler

Eller

Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche

____________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 300,-

Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- inden for bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag

Julebuffeter #2

I denne buffet er de fleste retter portionsanrettet i små bægere – tanken er at man spiser dem heraf. Alle retterne er små kolde tapasanretninger.

Stegte sild
med æblekompot og rugbrød

Rillette at torsk
med håndpillede rejer og sprøde brød

Røget Grand Cru laks
sprød fennikel og peberrodscreme

”Slider” miniburger
med confiteret and, syltede rødløg og Dijon-mayo

Tomatsalat
Af små bagte og friske tomater med feta og pesto

Coppa
Lufttørret Italiensk svinenakke med spicy kartoffelsalat og artiskok

Unika Ost
“Den hvide Dame” med romsyltede rosiner – nødder og rugkiks

Tira mi su 
italiensk inspireret dessertkage, tilsmagt med kaffe og likør – med kirsebær og nødder

Æblemuffin
med pisket cremefraiche og brændte mandler

  Div. tilbehør som kan spises til alle retterne:
To slags brød – smør – aioli – humus og oliven

Pris pr. pers. 300,-

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Julebuffeter #3

Varmrøget laksemousse med håndpillede rejer
estragon-mayo, lakserogn og friske krydderurter

Gravad hellefisk med peberrodscreme
sprød fennikel, salte mandler og dild

La Prudencias Serrano skinke modnet 24 mdr.
med økologiske gedeost og syltede rødløg

_____________________

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________

Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce

Andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg

små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
Eller
flødegratinerede kartofler

_____________________

Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche

Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt

___________________________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 335,-

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.