Vores julebuffeter kan købes fra den 11. november og erstatter fra denne dag de øvrige buffeter.
Julebuffeter ud af huset
Julebuffeter #1
Torskesoufflé
med estragon og håndpillede rejer
Røget ”Rødbede” Laks
med timian, peberrodscreme, sprød fennikel og salte mandler
Andepaté
med tynde skiver af marineret andebryst og grønkålssalat
____________________________________
Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg
Eller
Kryddermarineret filet af gris
helstegt med røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
Eller
små råstegte kartofler med persille og nødder
____________________________________
Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler
Eller
Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche
____________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
12,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.
Pris pr. pers. 300,-
Buffeten laves til afhentning – til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag
Julebuffeter #2
I denne buffet er de fleste retter portionsanrettet i små bægere – tanken er at man spiser dem heraf. Alle retterne er små kolde tapasanretninger.
Orientalskmarineret laks
med piment d’espelette, saltbagte beder og mandler
Torskebrandade
med håndpillede rejer og sprøde brød
Gambas
Store stegte rejer med sød-Chili sc. og citron
”Slider” miniburger
med confiteret and – råmarineret rødkål og Dijon-mayo
Tomatsalat
Af små bagte og friske tomater med feta og pesto
Juleskinke
Spansk kogt juleskinke med urter – spicy kartoffelsalat og artiskok
Unika Ost
“Den hvide Dame” med romsyltede rosiner – nødder og rugkiks
Crema Catalana
Med små sukkersyltede appelsiner og kanel
Mini æblemuffin
med pisket cremefraiche og brændte mandler
Div. tilbehør
Som kan spises til alle retterne
To slags brød – smør – aioli – humus og oliven
Pris pr. pers. 300,-
Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.
Julebuffeter #3
Varmrøget laksemousse
med håndpillede rejer – estragon – lakserogn og urter
Saltet torsk
med gremolata – sprød fennikel – purløgscreme og salte mandler
La Prudencia Serrano skinke modnet 24 mdr.
med økologiske gedeost og syltede rødløg
_____________________
Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________
Langtidsstegt Hereford okse
med ristede svampe og kraftig skysauce
Sprængt andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg
små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
Eller
flødegratinerede kartofler
_____________________
Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche
Bedstemors pæretærte
med crumble og vanilje creme
___________________________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør
40,- pr. pers.
Pris pr. pers. 350,-
Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.