Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Miso Laks
Miso Gravad Laks – Lyckvad Kaviar – kærnemælk – peberrod – agurk        

Kammusling
Smørstegt Kammusling – kimchi – græskar – ”røg” – brunet smør og nødder

   ”Flæske steg”
     Braiseret Grise bryst – andelever – trøffel og selleri

HOVEDRETTER

”Peking And”

Ovnstegt andebryst
med kastanjer – bagte beder og portvin sky sauce

———————– eller ———————– 

 Kalve Mørbrad
 Dansk Gastro Kalv – som “Wellington”
med kastanjer – bagte beder og portvin sky sauce

OST

Unika Oste
Udvalgte Danske Oste – brændte mandler – figen og havregrød

DESSERT

Chokolade og Vanilje
hasselnød – Bora Bora vanilje – chokolade og knas

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken