Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Kammusling
Salt rimmet kammusling – islandsk stenbiderrogn – sort ræddike

Havtaske
Smørpocheret havtaske hale – friske hvide asparges – beurre blanc

Nye Danske Kartofler
Iberico Sortfodsskinke – ærter – malt – røg

HOVEDRETTER

Lam
Lam en Crepiné  – trøffel

Bagt grønt og portvin sky sauce

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
 Dansk Himmerlands kalvemørbrad – som “Wellington”
bagte grønsager og Madagaskar pebersauce

OST

Unika Oste
Gammel Comté – Morbier
Valnød – pære & malt

DESSERT

Rabarber
Hvid chokolade – mascapone – havesyre granité

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken