Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Jomfruhummer
stegte Jomfruhummerhaler – blomkål – hasselnød og sprøde jordskokker

Kantarel & Vesterhav
Smørpocheret hvid Vesterhavs fisk – ristede kantareller – svampesauce

Due bryst
Cremet hvid risotto – løvstik – nye løg – trøffel

HOVEDRETTER

Torske Ryg
Pandestegt Vesterhavs Torsk
kål – lardo – grillet grønt og Beurre Blanc

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
 Dansk Himmerlands kalvemørbrad – som “Wellington”
Grillet grønt og sky sauce

OST

Unika Oste
3 lagrede oste med pære – honning – og kompot

DESSERT

Solbær & hvid chokolade
Sommer bær – Rødbede – valnød – Yuzu

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken