Aftentapas to go

Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.

Tapas Take Away Menu

Uge 11 – 12 – 13
udsolgt lørdag i uge 11 (16/3)

DE FEM AFTENTAPAS

Varmrøget Lakse mousse
med små bagte tomater – Græsk feta og ramsløgs mayo

Smør pocheret Torsk
med humus – gambas og gremolata

Spansk Skinke og Italiensk pølse
med manchego – mandler og oliven

Cæsar “salat”
med stegt kylling bryst –  parmesan og sprøde trøffel croutons

  • Slider med Kalv
    mini burger med kalvekød – porto bello – løg relish og svampe creme

Pris kr. 220,- pr. pers.
inkl. brød, aioli og grøn salat

Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

Tilkøb

Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot / + 65,-
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche / + 45,-

Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille
eller bestil via Facebook eller info@bryggerbauers.dk

Har I lyst til frokosttapas så kan vi stille din sult torsdag, fredag og lørdag. Bestil dem dagen før og afhent imellem kl. 12-13 ( efter aftale) ved Brygger Bauers Grotter ( køkkendøren / Skolestræde, første og eneste indkørsel på højre hånd).

DE FIRE FROKOSTTAPAS

4 stk. Tapas efter kokkens valg
bestående af fugl/fisk/skaldyr og kød inkl. salat og brød

Pris 165,-

Til minimum fire personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

 

Frokosttapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

OBS: Ved bestilling til flere end ti laves de på fade og i skåle, der skal returneres rengjort først kommende hverdag.

Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille.