Aftentapas to go

Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.

TapasTake Away Menu

uge 20-21-22
fra d.19/5 til d.4/6

OBS – d. 26/5 og 4/6 UDSOLGT

DE FEM AFTENTAPAS

Varmrøget Lakse mousse
med små bagte tomater og rygeoste creme

Lynstegt Rød Tunfisk
og syrlig kartoffelsalat med ærter og radiser

”Carpaccio” af lufttørret Okse
med estragon – parmesan og oliven

Spansk Kartoffel tortilla
med tynde skiver af kold kalv og bagte peberfrugter

Pollo al ajillo
”Spansk Kylling” i hvidvins sauce med løg og mandler

Pris kr. 195,-
inkl. brød, aioli og grøn salat

Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

Tilkøb

Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche

kun + 40,-

Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille
eller bestil via Facebook eller info@bryggerbauers.dk

Har I lyst til frokosttapas så kan vi stille din sult torsdag, fredag og lørdag. Bestil dem dagen før og afhent imellem kl. 12-13 ( efter aftale) ved Brygger Bauers Grotter ( køkkendøren / Skolestræde, første og eneste indkørsel på højre hånd).

DE FIRE FROKOSTTAPAS

4 stk. Tapas efter kokkens valg
bestående af fugl/fisk/skaldyr og kød inkl. salat og brød

Pris 140,-

Til minimum fire personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

 

Frokosttapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

OBS: Ved bestilling til flere end ti laves de på fade og i skåle, der skal returneres rengjort først kommende hverdag.

Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille.