Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.
Aftentapas to go
Tapas Take Away Menu
Uge 40 – 41
DE FEM AFTENTAPAS
Rillette af Torsk
med håndpillede rejer – sprødt brød og sure agurker
Røget Tunfisk
med saltbagte beder – friskost og mandler
Spansk og Italiensk pølse
med manchego og oliven
*Asiatisk kylling
marineret og stegt kylling med spicy nuddel salat
Carpaccio af Okse
tynde skiver af stegt okse, med sprøde chips – estragon – salat og urter
Pris kr. 225,- pr. pers.
inkl. brød, aioli og grøn salat
Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.
Tilkøb
Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot / + 65,-
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche / + 45,-
Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.
Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille
eller bestil via Facebook eller info@bryggerbauers.dk
Har I lyst til frokosttapas så kan vi stille din sult torsdag, fredag og lørdag. Bestil dem dagen før og afhent imellem kl. 12-13 ( efter aftale) ved Brygger Bauers Grotter ( køkkendøren / Skolestræde, første og eneste indkørsel på højre hånd).
DE FIRE FROKOSTTAPAS
4 stk. Tapas efter kokkens valg
bestående af fugl/fisk/skaldyr og kød inkl. salat og brød
Pris 165,-
Til minimum fire personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.
Frokosttapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.
OBS: Ved bestilling til flere end ti laves de på fade og i skåle, der skal returneres rengjort først kommende hverdag.
Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille.