Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.
Aftentapas to go
Tapas Take Away Menu
Uge 48 til fredag 52
DE FEM AFTENTAPAS
Koldrøget Laks
med peberrods creme og håndpillede rejer
Rillette af Torsk
med grovkornet sennep – små bagte tomater og sprødt brød
Spansk Lufttørret Skinke
med manchego – mandler og oliven
Slider med And
”mini burger” med confiteret andelår – Dijon mayo og syltede rødløg
Let røget og braiseret Gris
Braiseret grise bryst med løg og spicy kartoffel salat
Pris kr. 220,- pr. pers.
inkl. brød, aioli og grøn salat
Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.
Tilkøb
Tilkøb Unika Oste med nødder og kompot / + 65,-
Eller
Chokolade Brownie med bær og creme fraiche / + 45,-
Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.
Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille
eller bestil via Facebook eller info@bryggerbauers.dk
Har I lyst til frokosttapas så kan vi stille din sult torsdag, fredag og lørdag. Bestil dem dagen før og afhent imellem kl. 12-13 ( efter aftale) ved Brygger Bauers Grotter ( køkkendøren / Skolestræde, første og eneste indkørsel på højre hånd).
DE FIRE FROKOSTTAPAS
4 stk. Tapas efter kokkens valg
bestående af fugl/fisk/skaldyr og kød inkl. salat og brød
Pris 165,-
Til minimum fire personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.
Frokosttapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.
OBS: Ved bestilling til flere end ti laves de på fade og i skåle, der skal returneres rengjort først kommende hverdag.
Ring på tlf. 8660 3040 for at bestille.