Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Havtaske Hale-filet
Smørpocheret Havtaske – burre Blanc – stenbiderrogn og fennikel

Ristet Kammusling
fjord rejer – citrus – blomkål og  miso             

Okse Tatar
skåret tatar of Okse – trøffel – estragon og saltet æggeblomme

HOVEDRETTER

Lamme filet en Crepiné
 Filet af New Zealandsk Lam – bagt med urter og svampe

———————– eller ———————–

Kalve Mørbrad
Fra Himmerland – helstegt og rullet med svampe i fillodej

Begge hovedretter serveres med
porre tærte – saltbagte løg – selleri – kartoffel og sherry sky

OST

Unika Oste
Krondild – Drunken dog – Vesterhav
Med kompot – valnød og honning

DESSERT

Karamel og æbler
Vanilje – calvados parfait – æble kompot – karamel creme og knas

3 Retter 458,-
4 Retter 538,-
5 Retter 598,-
6 Retter 638,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken