Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Ceviché
Hamachi og grønne æbler – skum af ærter med wasabi

Vesterhavs Torsk
Smørpocheret torsk, shiitake og dashi beurre blanc

Due
Grillet duebryst, andelever, kartoffel og glace

HOVEDRETTER

   Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin sky

———————– eller ———————–

Unghane
ØKO unghane fra Hopballe Mølle – a la Wellington
Sommer grønt – kartoffel og morkel sky

OST

Unika
Brie de Meaux og Høgelundgaard
Rommarinerede rosiner, citron og hasselnødder

DESSERT

Danske Jordbær
Hyldeblomst og skovmærke
Med pistacie crunch og Sabayonne skum

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken

Vi holder ferielukket i ugerne 29-30

Vi har åbent frem til lørdag i uge 28, hvorefter vi trækker stikket i et par uger og glæder os til at byde
jer alle sammen velkommen igen i Viborgs hyggeligste grotter fra onsdag den 31. juli.

I kan allerede nu booke bord online -  vi ser frem til at se jer igen.

God sommer til jer alle!