Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Hø røget Kammusling
selleri – jordskok – æble og lardo

‘Orientalsk” Laks
Rimmet og marineret Færøsk laks – Caviar – æggeblomme creme

Kalve Brisler
kraftig glace – stegte svampe – løg chutney

HOVEDRETTER

Kalve Mørbrad Rossini
medaljon af Dansk Himmerlands kalv
Crepinet med andelever og braiseret bryst  – trøffel og Madeira sky

———————– eller ———————–

Krondyr & And
Krondyr medaljon og andebryst
Kimchi – kartoffel og Gastrik sauce

OST

Unika Oste
2 Grubelagrede oste fra Thise mejeri
Stenalderbrød – figner – karamel

DESSERT

Chokolade og Bora Bora Vanilje
Æbler – Belgisk Chokolade – nødder og knas

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken