Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

 Kammuslinger
Smør stegte kammuslinger – kaviar – selleri og æbler

Pighvar
Pocheret pighvar – vinter trøffel – kål og parmesan

Tatar
Oksetatar med emulsion af marv, røg og estragon

HOVEDRETTER

   Tournedos af Dyrbar Tunggris
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
rødder – kartoffel og Portvin sky

———————– eller ———————–

 Majs Poussin
Fyldt med svampe – ristet kalve brissel
rødder – kartoffel og Portvin sky

OST

Økologisk Hassel Ost og Lille Løkke
Saltet vaffel – lemon curd – karamelliserede hasselnødder

DESSERT

Pære & Pistacie
Mascarpone – hvid chokolade – kombucha og pistacie nødder.

3 Retter 468,-
4 Retter 578,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken