Sæsonmenuen

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Helleflynder & Friske Hvide Asparges
smør pocheret Helleflynder – Beurre Blanc – stikkelsbær – spirer

Jomfruhummer fra Læsø & Nye Danske Kartofler
Små pillede fjordrejer – friske ærter – kylling skind og røg

Perlehøne Bryst
Stegt perlehønebryst – Risotto – frisk revet parmesan – løvstikke

HOVEDRETTER

Iberico Pata Negra
Spansk sortfods Gris ”Pluma” saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky

__________________eller__________________

Kalv
Medaljon af kalvemørbrad – saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky

OST

Franske Oste fra MONS
unikke oste med knækbrød – hyben og nødder

DESSERT

Rabarber & hvid Chokolade
Rå syltede Rabarber og hvid chokolade – is og knas

3 RETTER 448,-
4 RETTER 498,-
5 RETTER 548,-
5 RETTER 588,-

VINMENU 3 GLAS 288,-
VINMENU 4 GLAS 368,-
VINMENU 5 GLAS 438,-
VINMENU 6 GLAS 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken