Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Hamachi
Ceviché af kingfish – Yuzu – cirtus – æbler – ærter og wasabi

Havtaske
Smørstegt med miso med Dashi og kantarel toast

Duebryst
Grillstegt duebryst – due bryst og røg

HOVEDRETTER

   Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin/ morkel sky

———————– eller ———————–

Unghane
‘Velfærds’ unghane fra Hopballe Mølle – a la Wellington
grønt – kartoffel og portvin/morkel sky

OST

Unika Oste
Spansk Trøffelost og Lokal ”Tange sø” Ost
Knækbrød – hyben og karamel

DESSERT

Citron
Citron dessert med grøn matcha the –
Nøddekrokant og friske urter

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken