Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Pighvar
tomat – morkel – kål

Kammusling
Rimmet kammusling – agurk – peberrod

Hvide Asparges
Danske hvide asparges – ØKO æg
Vesterhav – Iberico Bellota

HOVEDRETTER

Hopballe Mølle
Velfærds Kylling – trøffel – svampe
Grillet grønt og Beurre Blanc

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
 Dansk Himmerlands kalvemørbrad – som “Wellington”
bagte grønsager og Madagaskar pebersauce

OST

Franske Unika Oste
Brie de Meaux – Brun de Noix
Butterdej – kvæde

DESSERT

Bien & Blomsten
Honning – citrus – skyr – oliven olie

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken

Vi holder ferielukket i ugerne 29-30

Vi har åbent frem til lørdag i uge 28, hvorefter vi trækker stikket i et par uger og glæder os til at byde
jer alle sammen velkommen igen i Viborgs hyggeligste grotter fra onsdag den 30. juli.

I kan allerede nu booke bord online -  vi ser frem til at se jer igen.

God sommer til jer alle!