Sæsonmenuen

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Pighvar og sommer trøffel
Smør stegt pighvar filet – glaskål – sommertrøffel – persille og pastinak

Risotto med Svampe
Cremet risotto – ristede svampe – Dashi – Bonito tunfisk og sprøde brød

Kalve tatar
Rørt tatar – purløg – kapers – svampe creme – estragon og røg

HOVEDRETTER

“Araignee fra Dyrbar”

 det Danske svar på den Spanske sortfods gris –

Fra skinken på krogmodnet tung Gris 

____________________eller__________________

“ Langtidsstegt Peking” Andebryst

begge hovedretter Serveret med salt bagte løg – rødbede – bær og sauce Gastrique

OST

Chili ost og Rav ost fra Thise mejeri
Grønne tomater – malt og hvid chokoladecreme

DESSERT

Citron og Yuzu
Matcha the – sød mælke is – Crumble og marengs

3 Retter 458,-
4 Retter 518,-
5 Retter 568,-
6 Retter 598,-

VINMENU 3 GLAS 288,-
VINMENU 4 GLAS 368,-
VINMENU 5 GLAS 438,-
VINMENU 6 GLAS 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken