Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Ceviche ”Carabinero”
Af Vildfangede røde rejer med hummer – mango – lime – jordskok & piment d´espelette

    Hellefisk

Smør pocheret – butternut squash – beurre blanc & rogn

Vagtel
Risotto – trøffel – svampe – consommé

HOVEDRETTER

Pata Negra
Ryg af Sortfodsfris fra Iberico
Vinterporre og Madagaskar pebersauce

———————– eller ———————–

 Kalve Mørbrad
medaljon af Dansk Himmerlands kalv – stegt brissel
Vinterporre og Madagaskar pebersauce

OST

Unika Oste
Fourmet d´ambert – Epoisse
Knækbrød – rom syltede rosiner – malt

DESSERT

Chokolade og Bora Bora Vanilje
Æbler – Belgisk Chokolade – nødder og knas

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken