Sæsonmenu

På Brygger Bauers har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for specialønsker til større selskaber

FORRETTER

Kammusling
Rimmet kammusling og kaviar – sommerporre i Nori Tang – fermenteret hvidløgs puré

Pighvar
Smørstegt pighvar filet – ristede svampe, kartoffel og dashi

Perlehøne
Skindstegt perlehøne med risotto, urteolie og friskrevet parmesan

HOVEDRETTER

Tournedos af Dyrbar Tunggris
’Rossini’ a la Brygger Bauers med smørristet toast, trøffel, kalvebrisler,
skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler

———————– eller ———————– 

”Peking” And

Langtidsstegt og marineret Andebryst og lår

skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler

OST

Unika Oste
Grube ost og Månesten med popkorn, karamel og æbler

DESSERT

Stikkelsbær og Citron
 Citron ganache med hvid chokolade, lemon curd og stikkelsbær sorbet

3 Retter 468,-
4 Retter 578,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken