A la Carte

Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte retter, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Ring for special ønsker til større selskaber.

fra d. 16/11 kan du evt. tilvælge en sildemad at starte med
og risalamande til afslutning ( forudbestil gerne).

FORRETTER

Kammusling
Rimmet kammusling og kaviar – sommerporre i Nori tang, – fermenteret hvidløgs puré

148,-

Pighvar
Smørstegt pighvar filet – ristede svampe, kartoffel og dashi

148,-

Perlehøne
Skindstegt perlehøne med risotto,  urteolie og friskrevet parmesan

148,-

HOVEDRETTER

Great Omaha Okse – Grainfed Hereford Kødkvæg
Langtidsstegt Omaha Culotte med små ristede kartofler
svampe – og bearnaise med masser af estragon

368,- 

Ovnbagt Rødtunge filet
bagt med lakse soufflé og serveret med bagte rødder – dagens kartoffel og sauce hollandaise

338,-

Tournedos af Dyrbar Tunggris
’Rossini’ a la Brygger Bauers med smørristet toast, trøffel, kalvebrisler,
skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler

358,-

OST & DESSERT

Gode gourmetoste

Fem slags med tilbehør

130,-

Creme Brulee

brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet

108,-

Sorbet og gin

Citrussorbet serveret i go´gin

108,-

Tira mi Su

Italiensk ”dessert kaffe Kage med citrus sorbet

108,-

Kaffe og sødt

friskbrygget kaffe og tre små søde ting

88,-

Stikkelsbær og Citron
 Citron ganache med hvid chokolade, lemon curd og stikkelsbær sorbet

138,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken