[padre_section_title]A la carte menu[/padre_section_title]

Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte retter, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Bouillabaisse

Klassisk fransk fiskesuppe med tomat og safran samt stykker af fisk og skaldyr

118,-

Pighvar

Ristet pighvar filet med jordskok – æbler – hasselnødder og sauce blanquette

118,-

And

Confiteret and og creme af Karl Johan svampe – i Vol-au-vent, med friskrevet trøffel

118,-

HOVEDRETTER

Great Omaha Okse – Grainfed Hereford Kødkvæg
Til minimum to personer

Langtidsstegt Omaha Culotte med små ristede kartofler – svampe – grøn salat og bearnaise med masser af estragon

298,- pr. pers.

Ovnbagt pighvar-filet

Stegt med en svampesouffle fars med spinat og serveret med bagte grønsager og sauce Blanquette

298,-

Dansk oksemørbrad fra Himmerland

med ristet toast – græskar – svampe – rødder og Madagaskar sauce

298,-

OST & DESSERT

Gode gourmetoste

Fem slags med tilbehør

120,-

Creme Brulee

brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet

98,-

Sorbet og gin

Citrussorbet serveret i go´gin

98,-

Tira mi Su

Italiensk ”dessert kaffe Kage med citrus sorbet

98,-

Risalamande

med mandler og kirsebærsauce

98,-

Kaffe og sødt

friskbrygget kaffe og tre små søde ting

68,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken