Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte retter, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!
Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.
Ring for special ønsker til større selskaber.
fra d. 16/11 kan du evt. tilvælge en sildemad at starte med
og risalamande til afslutning ( forudbestil gerne).
Kammusling
Rimmet kammusling og kaviar – sommerporre i Nori tang, – fermenteret hvidløgs puré
148,-
Pighvar
Smørstegt pighvar filet – ristede svampe, kartoffel og dashi
148,-
Perlehøne
Skindstegt perlehøne med risotto, urteolie og friskrevet parmesan
148,-
Ovnbagt Rødtunge filet
bagt med lakse soufflé og serveret med bagte rødder – dagens kartoffel og sauce hollandaise
338,-
Tournedos af Dyrbar Tunggris
’Rossini’ a la Brygger Bauers med smørristet toast, trøffel, kalvebrisler,
skorzonerrod – kartoffel og Madeira sky med morkler
358,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
108,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
108,-
Tira mi Su
Italiensk ”dessert kaffe Kage med citrus sorbet
108,-
Kaffe og sødt
friskbrygget kaffe og tre små søde ting
88,-
Stikkelsbær og Citron
Citron ganache med hvid chokolade, lemon curd og stikkelsbær sorbet
138,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken