Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 23. december kl. 14. Men gerne før.

Nytårsmenu 31/12

FORRET

Cremet jordskoksuppe

tatar af jomfruhummer – kammusling – jordskok – grønkål

MELLEMRET

Smørpocheret nytårstorsk

letrøget creme – sprød fennikel – dild

HOVEDRET

Dansk kalvemørbrad fra Himmerland

kartoffellasagne – svampetimbale – trøffelsauce

DESSERT

Tarte au Citron

marengs – hvid chokolade – isparfait – crumble

4 Retter 415,-

Ekstra tilvalg
3 gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-
Hjemmelavet kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00: 100,- (37 cl.) ell. 150,- (75 cl)

Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.

Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.