A la carte menu

Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte menu, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Hø røget Kammusling
Med FjordrejerCremet Reje bisque – nye kartofler – og friske urter

118,-

Hvid Vesterhavs Fisk
Pure af blomkål – Sprøde Jordskokker – tappanade af hasselnød og malt.

108,-

Farseret Kaninlår
Med Ramsløgs hollandaise – pocheret Øko æg – nye løg og frisk revet trøffel

118,-

Hovedretter

Coté du Boeuf af Great Omaha Hereford kødkvæg
Til minimum 2 pers. Ca. 300 gram pr. pers
Med små ristede kartofler – svampe – grøn salat -bearnaise med masser af estragon.

298,- pr. pers

______________________

OvnStegt Havtaske
Brunet smør – kapers – citrus – grønt og Dagens kartoffel     

269,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
3 gode oste 108,-
5 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
120,-
Tre valgfrie retter
forret/hovedret/dessert
475,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken