A la carte menu

Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte retter, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Jomfruhummer og Kammusling
Smørbagte skaldyr med nye blomkål – små salater og friske urter fra haven
118,-

Havtaske
Havtaskehalefilet med aspargesrisotto – frisk revet parmesan og trøffelskiver
118,-

Majs Poussin
Ovnstegt bryst af majskylling med sauce blanquette – majs – persille
og nye danske kartofler
118,-

Hovedretter

Coté du Boeuf af Great Omaha Hereford kødkvæg
Til minimum to personer
Med små ristede kartofler – svampe – grøn salat – bearnaise med masser af estragon
298,- pr. pers.

____________________

Kalvemørbrad
Stegt med svampe og urter –
kartoffeltærte – grillede hvide asparges – bagte løg – kartoffeltærte og kalvesky
298,-

______________________

Ovnstegt havtaske
Brunet smør – kapers – citrus – grønt og dagens kartoffel
268,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
3 gode oste 108,-
5 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
120,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken