A la carte menu

Hver aften serverer vi Brygger Bauers lækre a la carte menu, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Charcuteri
stort og bredt udvalg af spanske og italienske pølser
108,-
Sortfodsskinke
og dansk øko-gedeost, syltede løg og sprødt brød
118,-

Kammusling & Kantarel

   Smør stegte kammuslinger – græskar – stegte Kantareller og friske urter


118,-

Vesterhavs Torsk

Smørpocheret Vesterhav´s Torsk – jordskok – hasselnød og brunet smør

 

118,-

HOVEDRETTER

Okseribeye af Hereford kødkvæg
med små ristede kartofler, svampe og bearnaise med masser af estragon
298,-

Ovnbagt Rødtunge filet 

med Laks – bagte løg – svampe – hollandaise og små ristede

289,-

           

Pluma Iberico de Pata Negra

Spansk sortfodsgris

Bagte Rødder – Svampe – Timian sky og Dagens kartoffel

 

    298,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-

Havtorn & Hvid Chokolade

– mousse – sorbet – sprød karamel

98,-

3 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
98,-
Tre valgfrie retter
forret/hovedret/dessert
450,-
Skal bestilles samlet fra start

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken