Om Brygger Bauers Grotter

Det er henne om hjørnet og nede i kælderen. De ligger dybt under jorden, »Brygger Bauers Grotter« i Viborg, hvor der nu er restaurant og vinkælder, men sådan har det ikke altid været.

Grotterne er bygget med murstenshvælvinger af den ungarske brygmester Peter Bauer, som i 1868 kom til Viborg, og som hentede vand til sit undergærede øl fra en af byens tre hellige kilder. Desværre endte det ikke godt for den initiativrige brygger og ej heller for hans efterkommere. Bauers grotter lå i en lang årrække gemt og glemt, indtil de efter 100 års tornerosesøvn blev restaureret og omdannet til restaurant.

I dag driver 

Flemming Lynderup grotterne som et autentisk spisested med tapas, øl- og vinbar… og historien lever fortsat i grotterne!

Restaurant Brygger Bauers Grotter

Kunderne siger...

``I går spiste vi på Brygger Bauers Grotter. Hvilken forrygende tapas menu vi fik - de lækreste tapas vi nogensinde har fået. Desuden var servicen i topklasse, smil og dygtige tjenere. Vi fik både information om vin og maden og alt i alt en super skøn aften på Brygger Bauers Grotter - vi kommer snart igen.``

Mette Haugård Stehr

``Fantastik mad og service . Bestemt ikke sidste gang jeg er der. Klart et af Viborgs bedste spise steder. Og fedt der ingen mobil dækning er!``

Nils Kvorning

``Fantastisk - helt enkelt: superflotte lokaler - enestående tapas og ikke mindst en tjener i verdensklasse ...! Jeg kommer uden tvivl igen.``

Stig Sølvhøj