Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 27-12. kl. 14.

Nytårsmenu 31/12

FORRETTER

Hummer og krabbe
Luksus skaldyrssalat ”på dåse” med friskkogt hummer og snekrabbe – håndpillede rejer og krebs
Sprøde smørristede toast – avocado og lime

MELLEMRET

Nytårstorsk og jordskok
Cremet suppe af jordskok med saltet og pocheret torsk – pisket creme fraiche tilsmagt med trøffel og sprøde jordskokchips

HOVEDRET

Helstegt dansk kalvemørbrad
Rosastegt kalvemørbrad med urte-crust – blomkåltimbale – Porto Bello – kartoffellasagne og kraftig Madeira skysauce

DESSERT

Chokolade nytårsdessert
Chokolademousse – brownie – champagnesorbet – passionsfrugt – knaldperler og nytårskys

4 Retter 400,-

Ekstra tilvalg
3 gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-
Hjemmelavet kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00: 100,- (37 cl.) ell. 150,- (75 cl)

Maden betales kontant ved afhentning og skal afhentes imellem kl.12-14 d. 31-12. Bemærk at nytårsmenuen skal afhentes hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning og billeder online.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information og bestilling.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.