Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 287-12. kl. 12.00.

Nytårsmenu 31/12

FORRETTER

”Yellow fin” Tun
Marineret og lynstegt rød tunfisk med blomkål – estragon og kaviar

Rødtunge og hummersuppe
Rødtungefilet fyldt med skaldyrssoufflé – syrnet fløde og cremet hummersuppe tilsmagt med cognac

HOVEDRET

Dansk oksemørbrad fra Himmerland
selleri flan – bagte løg – ristede svampe – kartoffeltærte og portvinssauce

DESSERT

Citron og hvid chokolade
Citronmousse – sort peber – Prosecco sorbet – karamel – hvid chokolade og knaldperler

4 Retter 400,-

Ekstra tilvalg
3 gode Oste med tilbehør 75,-
Kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00 – 100,- (37 cl.)

Maden betales kontant ved afhentning og skal afhentes imellem kl.13.00 og 15.00 d. 31-12.

Med menuen følger en udførlig anvisning.

Ring på tlf. 86 60 30 40 for mere information og bestilling.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.