Nytårsmenu ud af huset

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 28-12. kl. 12.00.

Nytårsmenu 31/12

FORRETTER

Nytårstorsk
Smørbagt Vesterhavstorsk – Karl Johan mayo – søde tomater –
urter og sprøde jordskokker
Hummerbisque
Cremet Hummersuppe med trøffelcremefraiche – hummersoufflé og store røde rejer

HOVEDRET

Kalv ”Wellington”
Kalvemørbrad – indbagt med svampe og Seranoskinke – porto bello svampe – bagte løg – kartoffelgratin med emmentalerost og portvinssauce

DESSERT

Mørk Chokolade
Lun chokoladekage – nødekrokant – vaniljeis – syltede appelsiner – lakridscrumble og knaldperler

4 Retter 400,-

Ekstra tilvalg
Ost 75,-
Kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00 – 100,- (37 cl.)

Maden betales kontant ved afhentning og skal afhentes imellem kl.13.00 og 15.00 d. 31-12.

Med menuen følger en udførlig anvisning.

Ring på tlf. 86 60 30 40 for mere information og bestilling.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.