Månedsmenu i Grotterne

Sammensæt selv din egen julemenu fra tre til seks retter

Serveres frem til den 23/12

FORRETTER

Rejer
Grillede rejer, Shiitake svampe, brunet smør og æggeblomme
Laks
”Saltet” laks, ristet kål, urter, jordskok, mandler og røget fløde
And
”Peking-and” med springløg, flæskesvær, peanuts, agurk og hoisin sauce

HOVEDRET

Presa De Pata Negra
Rygstykke af sortfodsgris, ristede svampe, bagte rødder og kraftig portvinssauce

DESSERTER

Unikaoste
med romsyltede rosiner og nødder
Mocca & Hasselnød
Kaffeparfait, yoghurt, Mascarpone, syltede appelsiner, hasselnød og knas

3 Retter 428,-

4 Retter 468,-

5 Retter 500,-

6 Retter 538,-

Vinmenu kan tilkøbes