Julemenu i Grotterne

Sammensæt selv din egen julemenu fra tre til fire retter

Serveres i november & december

FORRETTER

Tre små forretter – portionsanrettede tapas i skåle til minimum to personer

Gambas al ajillo
Hvidløgsristede rejer på spyd med frisk citron

Pincho med røget tunfisk
mild peberrodscreme , ruccolasalat og parmesan

Ande-rilette
andelevermousse – blommer i portvin og sprødt

HOVEDRET

   Presa De Pata Negra
rygstykke af Sortfodsgris – med portvin/kanelsauce

eller

   Ovnbagt rødtungefilet
med urter og citrussauce med rødder, svampe og dagens kartoffel

OST

Tre danske Unika oste
med hybenkompot, nødder og kiks

DESSERT

Kirsebærsorbet
sort peber – karamel – crumble – marengs – bitter mørk chokolade

eller

Tira mi su
Italiensk ”dessert kaffeKage med Prosecco sorbet

3 Retter 428,-

4 Retter 478,-

Vinmenu 3 glas 248,-
Vinmenu 4 glas 300,-

OBS – Arthur´s Menu kan serveres i Brygger Bauers Grotter ved forudbestilling og ens bestilling til hele bordet