Julebuffeter ud af huset

Nr. 1

Den traditionelle

Store, norske, marinerede sildefileter
med karrysalat, æbler, kapers og løgringe

Varmrøget laks
med estragoncreme og håndpillede rejer

Andepaté
med marinerede svampe og syltede rødbeder

—- o —-

Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris
Marineret med røget paprika og rosmarin
Hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler

—- o —-

Vores hjemmelavede Ris a la Mande
med kirsebærsauce og ristede mandler

eller


Æbletærte med rosiner og kanel
serveres med pisket karamel creme fraiche

Pris pr. pers. 230,-
Ekskl. brød og smør

Tilvalg

Brød (rugbrød; groft og alm. brød og evt. kiks) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
25,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Nr. 2

Juletapas – kold buffet

Cremede karrysild
løgringe og kæmpe kapers

Skaldyrsalat med avocado
cornichons og sprøde brød

Varmrøget laksemousse
med estragon mayo og aubergine

Tomatsalat
Græsk feta – rødløg – basilikum

Italiensk Juleskinke
Kartoffel tortilla og urter

Sprængt andebryst
med Græsk tzatziki og oliven

Røget svinemørbrad
Løg kompot og grov sennep



Cheddar Ost
Seriously Strong Skotsk cheddar – romsyltede rosiner

Vanilje Panna Cotta
marinerede kirsebær

Mandelkager
med appelsin og mascarpone creme

Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven tappanade

Pris pr. pers. 255,-

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Nr. 3

En anderledes julebuffet

Laksesoufflé
med estragon mayo, lakserogn og friske krydderurter

Skaldyrssalat
rørt med dild, lime og avocado

Lufttørret Spansk Iberico ”sortfods” skinke
med syltede løg, artiskokker og sure agurker

—-o—-

Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede kartofler, bagte løg, ristede svampe og kraftig skysauce

Braiseret og fyldt Unghane
overlår med citron på bund af jordskokker

—-o—-

To unikaoste
med figner, valnødder og rugkiks

Pæretærte ”crumble”
med cremefraiche – karamel og mandler

Vandbakkelser
fyldt med chokolademousse og overtrukket med mørk chokolade

Pris pr. pers. 295,-
Ekskl. brød og smør

Tilvalg

Brød (rugbrød; groft og alm. brød og evt. kiks) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
25,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.