Julebuffeter ud af huset

Nr. 1

Den traditionelle

Store norske marinerede sildefileter
karrysalat med æbler–kapers -løgringe

Varmrøget laksemousse
med estragon creme og håndpillede rejer

Andepaté
med grov æblekompot og ristet bacon

________________

Helstegt kalveculotte
Kryddermarineret – stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris
marineret med røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
eller
små råstegte kartofler med persille og nødder

_________________

Vores hjemmelavede risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler

eller

Æbletærte
med rosiner og kanel
serveres med pisket karamel creme fraiche

____________________________________

Tilvalg:

Brød (rugbrød, groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 250,-

Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- inden for bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag

Nr. 2

Juletapas – kold buffet

Karrysild med æg eller stegte sild
med løgringe – kapers og rugbrød

Bacalao (klipfisk)
Rillette af saltet torsk på grillet brød med hvidløg og citron

Røget Grand Cru laks
Sprød fennikel og peberrodscreme

Julesalat med granatæble
valnødder – pære – feta og vinaigrette

Skagen skinke
med kartoffeltortilla og syltede rødløg

”Slider” mini-burger med pulled pork
syltede løg og Dijonmayo

Medister af skovgris
karamelliseret hvidkål med chili og timian

(Denne ret skal lige lunes hurtig i en ovn)

2 # Unika Oste
rom syltede rosiner – nødder og rugkiks

Cheesecake
med brombær kompot og brændte mandler

Æblemuffin
med pisket creme fraiche og karamel

Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven

Pris pr. pers. 275,-

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Nr. 3

En anderledes julebuffet

Varmrøget laksemousse med håndpillede rejer
estragon-mayo – lakserogn og friske krydderurter

Gravad hellefisk med rævesauce
sprød fennikel – salte mandler & dild

Lufttørret spansk Iberico skinke
med økologiske gedeost og syltede rødløg

_____________________

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________

Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce.

Confiterede andelår
på bund af jordskokker
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille

_____________________

Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket creme fraiche

Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt

___________________________________________________

Tilvalg:

Brød (rugbrød; groft og alm. brød) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 285,-

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-