Julebuffeter ud af huset

Nr. 1

Den traditionelle

Store, norske, marinerede sildefileter
med karrysalat, æbler, kapers og løgringe

Varmrøget laks
med estragoncreme og håndpillede rejer

Andepaté
med grov æblekompot og ristet bacon

—- o —-

Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris
Marineret med røget paprika og rosmarin

Hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler

—- o —-

Vores hjemmelavede Ris a la Mande
med kirsebærsauce og ristede mandler

eller


Æbletærte med rosiner og kanel
serveres med pisket karamelcremefraiche

Pris pr. pers. 230,-
Ekskl. brød og smør

Tilvalg

Brød (rugbrød; groft og alm. brød og evt. kiks) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag.

Nr. 2

Juletapas – kold buffet

Marinerede hvide sild med havtorn og gin
løgringe – kæmpe kapers og karrymayo

Alt godt fra havet
skaldyrssalat – rørt med avocado – dild og cornichons

Saltet laks med gremolata
Sprød fennikel – mandler og økologisk friskost

Klassisk italiensk tomatsalat
mozzarella – rødløg – balsamico og basilikum

Juleskinke
med ingefær og ristede kastanjer

Spansk kartoffeltortilla
med ”Salsiccia Piccante” spicy Pølse

Anderilette
med portvinsbagte blommer og valnødder

Fourme de Ambert
mild fransk blåskimmelost – romsyltede rosiner og rugkiks

Crema Catalana
med marineret appelsin og brændte mandler

Mandelkager
med syltede kirsebær og mascarpone creme

Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven

Pris pr. pers. 275,-

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag.

Nr. 3

En anderledes julebuffet

Laksesoufflé
med håndpillede rejer – estragon mayo – lakserogn og friske krydderurter

Gravad hellefisk
med citruscreme – sprød fennikel – kapers og dild

Lufttørret spansk Iberico ”sortfods”skinke
med økologiske gedeost og løgkompot

—-o—-

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette

—-o—-

Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce

Confiterede andelår på bund af jordskokker og svampe
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille

—-o—-

Citrontærte
med mandler og pisket creme fraiche

Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt

Pris pr. pers. 285,-
Ekskl. brød og smør

Tilvalg

Brød (rugbrød; groft og alm. brød og evt. kiks) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.