Jule a la carte menu

Hver aften i ugerne op til jul serverer vi Brygger Bauers lækre jule a la carte menu, hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Charcuteri
stort og bredt udvalg af spanske og italienske pølser
108,-
Sortfodsskinke
og dansk øko-gedeost, syltede løg og sprødt brød
118,-
Smørstegt kammusling
Ravioli med skovsvampe – jordskok & parmesan
118,-
Rød marineret tunfisk
avocado – grillet artiskok og brunet smør
108,-
Brød – Oliven – Aioli
første gang gratis – opfyld gratis
40,- pr. genopfyldning

HOVEDRETTER

Okseribeye af Hereford kødkvæg
med små ristede kartofler, svampe og bearnaise med masser af estragon
298,-
Peber Boeuf af Kalve mørbrad 
“Tournedos – bagte rodfrugter – svampe – dagens kartoffel og pebersauce
298,-
Langtidsstegt Andebryst
Med ristede svampe – bagte rødder dagens kartoffel og portvin/kanelsauce
298,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
Lun chokoladekage
vaniljeis, havtorn og knas
98,-
3 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
98,-
Jordbær og hvid chokolade
sorbet og lakridsknas
98,-
Tre valgfrie retter
forret/hovedret/dessert
450,-
Skal bestilles samlet fra start

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken