Frokostmenu

Frokostmenu om lørdagen i Brygger Bauers Grotter

Vi holder frokoståbent lørdag fra kl. 11.00-15.00.

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Dette er et eksempel på vores frokosttapas da den varierer fra uge til uge

Frokost tapasmenu

– eksempel –

Varmrøget Laksemousse med små bagte tomater og estragon

Smør Stegt Torsk med humus – håndpillede rejer og sprøde pappadum

Spansk Serrano skinke – med manchego ost og salte mandler

Croquettas med And – spinat – artiskok og frisk citron

Langtidsstegt Okse ristede svampe og sprøde løgringe

Serveres med brød og aioli
220,-

Bestil vinmenu til din tapas – 3 glas for 220,- spørg tjeneren

 

Frokostmenu
2 retter 220,-
3 retter 280,-

*

Tapas forret med 2 stk fiske/skaldyr tapas

*

langtidsstegt Okse med sky sauce – svampe – grønt og kartoffel

*

Creme brulee eller kage med is

Frokost Boeuf af Hereford okse
med rødder – råstegte kartofler og sauce Bearnaise med masser af estragon
198,-

Arthurs Cæsar salat
Romainesalat med sprøde trøffelcroutons, friskrevet parmesan, saftigt stegt kyllingbryst og cæsardressing
148,-

Charcuterie Tallerken
Køkkenets udvalg af skinke – pølse og div. specialiteter
148,-

Oste
Danske og europæiske gourmetoste serveret med frugtkompot, nødder, oliven og brød
3 stk.: 98,-
5 stk.: 138,-

Humus
40,-

Salte mandler
40,-

Blandede oliven
40,-

Tzatziki
40,-

Bobler – Stort udvalg af vine.
Diverse kaffe og IS-kaffe – Dagens kage
Spørg betjeningen