Lad nytårsaften blive en ganske særlig aften med god mad og dejlige vine – vi har sammensat årets nytårsmenu ud af huset, som er lige til at sætte i ovnen og let at anrette.

To lækre forretter med torsk og hummerbisque, en hovedret bestående af Kalv “Wellington” og til slut en dessert med lækker mørk chokolade. Samlet pris kun kr. 400,-.

Vi har lavet det grove, og du laver det sjove. Det eneste du selv skal gøre er, at opvarme og anrette de enkelte retter. Der medfølger en meget udførlig vejledning og alle kan være med.

Se hele nytårsmenuen og husk at bestille i god tid på tlf. 86 60 30 40.

Follow For More
Restaurant Brygger Bauers Grotter

Brygger Bauers Grotter er nomineret i kategorien “Byens bedste restaurant”, og vi vil frygtelig gerne have din stemme.

Klik ind på Radio Viborgs hjemmeside og stem på os! Til gengæld er du med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,-.

Afstemningen kører til og med søndag den 5. november 2017.

Follow For More

Vi kan mede alt optaget i uge 42 da vi igen deltager i Gastro Viborg, hvor Viborg Folkeblads læsere kan smage gourmet-kokkerier på Brygger Bauers Grotter og andre af byens restauranter.

Hverdagens ingredienser er gemt langt væk. Kokkene tryller årstidens bedste råvarer om til lækre anretninger, der er en fryd for både øje og gane.

Idéen med gastro-middagene er, at alle skal have mulighed for at få gode kulinariske oplevelser, mens vi har mindre travlt end normalt, fordi mange kunder er rejst væk på efterårsferie.

I år er menuen:

Forret
Sortfodsskinke og smørristede kantareller – Baconbrioche og vild brøndkarse
Hovedret
Langtidstegt Hereford Oksecuvette – Rødvinsskysauce – Gulerødder og saltbagte løg
Dessert
Æbler – Hasselnødder – Jordskokker og Yoghurt
Follow For More