Brygger Bauers a la carte menu

Hver aften serverer vi en lækker a la carte menu hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Charcuteri
stort og bredt udvalg af Spanske og Italienske pølser
108,-
Sortfodsskinke
og Dansk øko-gedeost – syltede løg og sprødt brød
108,-
Friske Asparges –
håndpillede rejer – pocheret æggeblomme og sc. hollandaise
108,-
Ristet Vesterhavstorsk
ærter – rygeost – jordskok, salte mandler og urter
108,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger
citron og persille
108,-
Hapsere
Brød – Oliven og Aioli – første gang gratis – opfyld gratis – derefter
40,- pr. opfyldning

HOVEDRETTER

Okseribeye af Herford kødkvæg
med små ristede kartofler – svampe og bearnaise med masser af estragon
298,-
Peber Boeuf af Kalve mørbrad 
“Tournedos” – sommer grønt – svampe – kartofler Gratin og pebersauce
298,-
Presa De Pata Negra
Rygstykke af sortfodsgris – ristede svampe bagte løg og tomat salsa
278,-

DESSERT & OST

kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´ Gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
Lun chokoladekage
vaniljeis – syltede appelsiner og lakridscrumble
98,-
“Koldskål” og hvid Chokolade
 rabarber is – friske jordbær – kammerjunker – hvid chokolade
98,-
3 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
98,-
5 gode gourmetoste
Fem slags med tilbehør
130,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken