Brygger Bauers a la carte menu

Hver aften serverer vi en lækker a la carte menu hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

Bemærk at vi i ugerne 28, 29 og 31 erstatter a la carte kortet med vores sommermenu.

FORRETTER

Charcuteri
stort og bredt udvalg af Spanske og Italienske pølser
108,-
Sortfodsskinke
og Dansk øko-gedeost – syltede løg og sprødt brød
118,-
Vesterhavs Torsk
Friske Asparges – brunet smør & Ærter
108,-

                                                        ”Grøn” Risotto                                                                med Tunfisk og smør stegte kantareller
118,-

HOVEDRETTER

Okseribeye af Herford kødkvæg
med små ristede kartofler – svampe og bearnaise med masser af estragon
298,-
Peber Boeuf af Kalve mørbrad 
“Tournedos – bagte rodfrugter – svampe – dagens kartoffel og pebersauce
298,-

Presa De Pata Negra 
Langtidsstegt Spansk Sortfods Gris med Sommer grønt & Dagens kartoffel

278,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
Lun chokoladekage
vaniljeis, havtorn og knas
98,-
3 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
98,-
Jordbær og hvid Chokolade
                       sorbet og lakrids knas                           
98,-

Tre valgfrie retter
forret/hovedret/dessert
450,-
Skal bestilles samlet fra start

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken