Brygger Bauers a la carte menu

Hver aften serverer vi en lækker a la carte menu hvor du selv kan sammensætte dine retter – vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften i grotterne!

Du kan reservere bord online eller på tlf. 86 60 30 40.

FORRETTER

Charcuteri
stort og bredt udvalg af Spanske og Italienske pølser
108,-
Sortfodsskinke
og Dansk øko-gedeost – syltede løg og sprødt brød
108,-

Hvid Vesterhavsfisk
Ravioli med skovsvampe, jordskok & parmesan
118,-

Bouillabaisse
Fransk fiskesuppe med tomat, safran, fisk og skaldyr
108,-

Hapsere
Brød – Oliven og Aioli – første gang gratis – opfyld gratis – derefter
40,- pr. opfyldning

HOVEDRETTER

Okseribeye af Herford kødkvæg
med små ristede kartofler – svampe og bearnaise med masser af estragon
298,-
Peber Boeuf af Kalve mørbrad 
“Tournedos” – sommer grønt – svampe – kartofler Gratin og pebersauce
298,-
Presa De Pata Negra
Rygstykke af sortfodsgris – ristede svampe – bagte rødder og portvin/kanelsauce
298,-

DESSERT & OST

Kaffe og sødt
som afslutning på din tapasmenu
68,-
Creme Brulee
brændt vaniljecreme med knas og appelsinsorbet
98,-
Sorbet og gin
Citrussorbet serveret i go´gin
98,-
Tira mi Su 
“Italiensk kaffe/dessert kage” med chokolade og Prosecco sorbet
98,-
Lun chokoladekage
vaniljeis, havtorn og knas
98,-
3 gode gourmetoste
Tre slags med tilbehør
98,-
5 gode gourmetoste
Fem slags med tilbehør
130,-

Tre valgfrie retter
forret/hovedret/dessert
450,-
Skal bestilles samlet fra start

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken